Uge 18 - Malerarbejde og regnvejr

Ja, nu havde vi også haft lang tid med tørt vejr, så nu kom regnen. Desværre er vi jo ikke blevet færdige med taget endnu, så den del måtte vente lidt.

Heldigvis var det også tid til at få spartlet og sat filt op i mellemgangen, så maleren var forbi for at spartle hele 3 gange, og så derefter sætte filt op. Nu er han færdig, og vi mangler kun at male. Det venter vi med til gulvet er lagt, så mureren ikke kommer til at lave pletter på de nymalede vægge. Forhåbentlig får vi lagt gulvfliserne i næste uge.

Selvom det regnede lykkedes det at komme lidt videre med taget, så siden ud mod vejen nu også er godt på vej. Der er også lavet inddækning til ovenlys vinduet i gangen:

På følgende billede kan man også se at skunken er blevet rettet op. Den gamle skunk var ikke ligefrem lige.

Denne uge var i det hele taget lidt kort, da Torsdag jo var Kr. Himmelfartsdag, og Fredag tog håndværkerne sig en velfortjent fridag. I næste uge håber vi at mureren kan komme og lægge klinkerne i mellemgangen, så vi kan blive helt færdige med den. Hvis vi får lidt tørvejr, så burde de også kunne komme en del længere med taget. Ifølge tidsplanen skal vi jo være færdige om 6 uger, så vi har lidt travlt.