Uge 13 - Mellembygningen

Så var det tid til at lave mellembygningen. Der skulle laves en konstruktion så det ude fra og indefra så ud som om der ikke var skråt tag. På samme måde som den eksisterende bygning har en facade der er lige. Samtidig skulle der laves en konstruktion der gav udluftning, dog uden grimme udluftningsstudser i taget.

Her kommer de fine nye vinduespartier til mellembygningen. Pas nu på! Der er mange ugers levering på en ny, så det er ikke noget man skal komme til at ødelægge.

Så mangler vi næsten kun at få sat vinduespartierne i, så er det blevet til en fin ny forgang/indgangsparti. Det tager selvfølgelig lidt tid at få det ordnet indvendigt, men det er rart at vi snart kan se nogle af de større ændringer.

Og her er så det første billede af vores nye indgangsparti. Det skal nok blive rigtig flot, når de nye tegl kommer på huset, og det bliver malet hvidt.

Badeværelset rives ned

Så slap vi endelig af med det brune badeværelse. Nu har vi også levet med det i mere end 10 år. Den gang vi købte huset var vi enige om at det var da så grimt at det var noget af det første der skulle skiftes.