Uge 11 - Fundamentet

Uden for var de godt i gang med at grave ud til fundamentet, og selvom det var meget koldt, så lykkedes det dem alligevel at komme i jorden. De rockwool måtter må jo have hjulpet noget.

Der kom også en lastbil med grus til støbningen, og da den nu var der alligevel, så kunne den jo lige så godt hive vores hæk op. Meningen er at indkørslen skal være bredere, så hækken skulle væk alligevel, så det var jo nemt.

Desværre gik byggeriet herefter lidt i stå, da entreprenøren blev ramt af influenza. De varede en uges tid inden de kunne fortsætte.

Nedrivningen af 1. salen

Så begyndte det heldigvis at gå stærkt. Det ellers så fine soveværelse...

... blev hurtigt lavet om til en stor skrotbunke. Jeg tror at Elisabeth var lidt overrasket over at se hendes soveværelse på den måde.

I løbet af nogle dage var det meste af 1. salen revet ned til det bare murværk og tag. Det ser jo lidt uhyggeligt ud, men forhåbentligt bliver det godt når det er færdigt.

Og indmaden, ja det havnede ned på vores græsplæne. Lad os håbe at de snart får det fjernet

Soveværelse i stuen

Da vi nu ikke har vores soveværelser mere må vi alle sove inde i stuen. Ungerne synes bestemt at det er hyggeligt at vi alle sammen skal sove i stuen, men det bliver nok lidt hårdt i længden, så vi overvejer at indrette det nuværende kontor til soveværelse.

Fundamentet støbes

Udenfor har de i mellemtiden fået støbt fundamentet, og er her ved at grave ud til gulvet. Der skal en del isolering til, så de skal langt ned. Heldigvis havde de en lastbil med en grab, til at tage det grove.

Her er de klar til lægge armeringen ned for at støbe det underste lag af gulvet.

Og her er det færdige "klaplag" til gulvet i mellembygningen.