Uge 09 - Byggestart

Så kunne selve byggeriet komme i gang. Det første der skulle laves var at garagen skulle indrettes til fremtidigt kontor, og her under byggeriet skulle garagen bruges til opbevaring af tøj og ungernes legetøj. Vi skulle jo senere rydde 1. salen, så der skulle være god plads.

Det første de gjorde var at dække arealet mellem huset og garagen med rockwool måtter. De skulle jo senere grave ud til fundament til den nye mellembygning, så det var en god ide at holde frosten af jorden. Det viste sig at være en god ide, da vi fik en masse frost

Så blev den eksisterende væg i garagen revet ned, og det gik dejligt hurtigt. Det er jo ingen sag når man ikke skal genbruge materialerne. Entreprenøren var så flink at køre affaldet væk med det samme så vi ikke skulle have det liggende.

Her er den yderste væg allerede kommet op. Det bliver et lille cykelskur, hvor vi også kan have andre småting stående sikkert i tørvejr.

Inde fra kan man se hvordan man i dag bruger stål profiler til skelettet, i stedet for træ. Væggene blev beklædt med 2 lag gips på hver side.

Inden længe var de to vægge færdige, så maleren kunne komme og sætte glasvæv op. Desværre var maleren ikke helt omhyggelig med spartlingen. Der var mange steder hvor skruerne i gipsen ikke var sat helt i, og hvor der bare blev spartlet udenpå, så væggen fik et par buler. Vinduet skulle også dækkes, og her blev spartlingen heller ikke helt god nok. Hvis man kikker efter kan man se at der er en stor bule indad, der hvor vinduet var. Det må vi se om vi kan få lavet om - når vi en gang er færdige med resten af byggeriet. Lige nu kan vi ikke undvære rummet længere, da de snart skal til at rydde 1. salen.

Rummet blev malet, og gjort klart til at flytte tøj mm. fra 1. salen ind. Hvis man kikker godt efter på billedet kan man se at det er et snydebillede. Der er slet ikke maling på malerrullen, men det havde der altså været. V fik bare ikke lige taget et billede da vi malede.